enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
41,6053
EURO
49,0154
ALTIN
5.186,77
BIST
11.081,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

MasterChef Ayten Saner’den lezzet dersi

MasterChef Türkiye 2025’in ana kadrosunda yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli Ayten Saner, Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileriyle mutfakta bir araya geldi. Saner’in öncülüğünde tepsi mantısı hazırlayan gençler, geleneksel bir lezzeti öğrenmenin heyecanını yaşadı.

MasterChef Ayten Saner’den lezzet dersi
14.09.2025 06:09
2
A+
A-

MasterChef Türkiye 2025’in ana kadrosunda yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli Ayten Saner, Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileriyle mutfakta bir araya geldi. Saner’in öncülüğünde tepsi mantısı hazırlayan gençler, geleneksel bir lezzeti öğrenmenin heyecanını yaşadı.

GELENEKSEL BİR LEZZETİ ÖĞRENDİLER

Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde aşçı yardımcılığı eğitimi alan öğrenciler, MasterChef yarışmacısı ve eğitmen Ayten Saner ile birlikte unutulmaz bir gün yaşadı. Saner’in öncülüğünde tepsi mantısı hazırlayan gençler, geleneksel bir lezzeti öğrenmenin heyecanını yaşadı. Mesleki eğitimin yanında gençleri hayata da hazırlayan Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde, mantı hazırlığı sırasında artan hamurlar çorba yapılarak değerlendirildi. Böylece gençlere mutfakta hiçbir ürünün ziyan edilmemesi gerektiği uygulamalı olarak gösterilmiş oldu.

“YENİ PENCERELER AÇIP, UFUKLARINA IŞIK TUTUYORUZ”

Beyaz Kalpler mutfağında görev yapan Ayten Saner, öğrencilerle birlikte mutfakta bulunmanın kendisi için çok kıymetli olduğunu söyleyerek, “Yeni pencereler açıp ufuklarına ışık tutuyoruz. Onlarla bir arada hemhal olup gönüllere dokunuyoruz. Öğrencilerimle birlikte asırlara uzanan bir lezzet yolculuğuna çıkıyoruz. Sağlıklı, lezzetli ve bir o kadar da irfan dolu sofraları öğrenmeye, hazırlamaya devam ediyoruz” dedi.

MASTERCHEF BAŞARISINI GENÇLERLE PAYLAŞTI

Lokanta, otel ve çeşitli kurum mutfaklarında yıllarca çalışan Saner, bu yıl MasterChef Türkiye 2025’in ana kadrosuna girerek ilk 20 yarışmacı arasına adını yazdırmıştı. Yarışmadaki heyecanını gençlerle paylaşan Saner, hem ekran başarısıyla hem de Beyaz Kalpler’deki çalışmalarıyla Kocaeli’ni gururlandırıyor.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

gömlek